Årsmöte kallelse

Föreningen DIS-Väst kallar till årsmöte 2022

Årsmötet äger rum lördagen den 26 mars 2022.

Var?

På grund av rådande covid-19 smittläge kommer mötet att genomföras på distans med programmet Zoom, och att ingen fysisk närvaro är för närvarande möjlig.

När?

10.30 Zoom-mötet öppnar och det går att ansluta till mötet.

11.00 Årsmötet börjar.

Efter årsmötets avslutande kommer Fredrik Mejster att hålla ett föredrag. Fredrik är den släktforskare som bland annat gör all släktforskning för den populära TV-serien Allt för Sverige.

Hur?

För att delta på årsmötet behöver du en internetförbindelse och en webbläsare, men inget mer. För att vi också ska kunna se att alla närvarande är medlemmar i föreningen ber vi dig att anmäla dig i förväg via anmälningsformuläret som kommer att finnas på vår hemsida, eller här nednför, senast onsdagen den 23 mars. En medlems- och avgiftskontroll kommer att genomföras i Zooms “väntrum” innan du blir insläppt till årsmötet. Därför uppmanar vi dig som inte ännu betalt medlemsavgiften för 2022 och vill medverka på årsmötet att betala snarast. Via ”Mina sidor” på dis.se kan du kan kolla din betalstatus, om du är osäker. Mer information och handlingar kommer att finnas på hemsidan under årsmöte 2022 Observera att vi skickar möteslänken till den e-postadress som är använd vid anmälan till mötet.

Välkomna!